Home    Openingstijden    Occasions    Onlangs verkocht    Service    Garantie    Verkoop-Bemiddeling    Financieren    Route    Contact   

Erkend
autodealer

Logo RDW

Logo EDW autolease advies

Logo Autotrust Garantie

Logo Royaallease


© VF Benelux, 2021, Wijzigingen en publicatiefouten onder voorbehoud

Ontwikkelt door
VDL Solutions

Openingstijden

Wij hanteren de volgende openingstijden : 


Ma9:00t/m 17.00
Di9:00t/m 17:00
Wo9:00t/m 17:00
Do9:00t/m 17:00
Vr9:00t/m 17:00
Za10:00t/m 16:00

Wij blijven wel geopend ondanks het Coronavirus, maar wel volgens de richtlijnen van het RIVM op en houden gepast afstand tov de klant, en max 2 personen per gezin toegang in ons kantoor en werkplaats. Wij zorgen voor een werkomgeving waarin medewerkers op ruim 1.5 mtr afstand kunnen werken. Dat geldt ook voor afstand tot klanten. Wij desinfecteren na iedere proefrit de autosleutels, deurgrepen, stuur en versnellingspook.

UPDATE: U KUNT ONZE SHOWROOM WEER BEZOEKEN VANAF 28-4-2021 VOLGENS DE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM

Onze showroom gaat vanaf 28 APRIL weer open voor publiek. Graag even van te voren aangeven per mail of telefonisch wanneer u zou willen komen bezichtigen/proefrijden om drukte te vermijden in de showroom vanwege het Corona virus. Ook kunt een kijkje nemen in onze online showroom op de website, en andere autosites. Uiteraard zijn wij aanwezig om al uw vragen telefonisch of per mail te beantwoorden. U kunt vrijblijvend contact opnemen zodat wij samen de mogelijkheden kunnen bekijken/bespreken.


Dank voor uw begrip!

 U kunt echter ook een afspraak maken buiten deze tijden. Een afspraak 's avonds en op Zondag is ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. 

WIJ LUNCHEN TUSSEN 12.00 EN 13.00 !


Door onze drukke werkzaamheden zijn wij niet altijd aanwezig, het is daarom raadzaam om even telefonisch een afspraak te maken !